Pieter_M
01/06/2023

Federale overheid kiest Drisag Office Inspirators voor levering van interieur ter waarde van ruim 7 miljoen euro

Drisag Office Inspirators, een familiebedrijf uit Herentals in de Kempen, heeft een overheidsaanbesteding ter waarde van ruim 7 miljoen euro gewonnen. Het bedrijf, dat bekend staat om zijn kantoormeubilair en -inrichting, zal de komende vier jaar modulaire gestoffeerde zitbanken leveren aan verschillende federale overheidsdiensten in heel België. 

BRON: NNieuws

De aanbesteding was eencompetitief proces tussen verschillende bedrijven, uitgeschreven door FOD BOSAFORCMS. Drisag kwam als winnaar uit de bus vanwege hunprijs-kwaliteitverhouding en expertise op het gebied van ergonomischkantoormeubilair en innovatieve inrichtingsoplossingen. “We zijn verheugdom onze expertise en ervaring in te zetten om de federale overheid te voorzienvan kantoormeubilair dat niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ookduurzaam en milieuvriendelijk,” aldus Niek Renders, zaakvoerder vanDrisag. “We begrijpen dat de werkplek een belangrijke rol speelt in hetwelzijn en de productiviteit van medewerkers en we zijn toegewijd om te zorgenvoor een optimaal werkklimaat voor ambtenaren.”

Als onderdeel van de aanbestedingzal Drisag verschillende wachthoeken, informele overlegzones enbrainstormruimtes inrichten met de gestoffeerde zitbanken. Er wordt ookrekening gehouden met privacy en akoestiek. Door de geïntegreerde wanden op dezitbanken kunnen de landschapskantoren worden afgescheiden in overleg- enwerkruimtes, waardoor een oase van rust wordt gecreëerd in een open spacekantoorruimte. Alle interieuroplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd inHerentals, waarbij elk onderdeel afkomstig is uit een straal van 500 km rondHerentals. Door deze overheidsaanbesteding aan Drisag toe te kennen, benadruktde Belgische overheid het belang van het beperken van haar ecologische voetafdruk.

Drisag heeft een uitstekendereputatie opgebouwd in de kantoormeubilairbranche en is trots om opnieuw met defederale overheid samen te werken aan de inrichting van moderne en comfortabelewerkplekken. Het bedrijf zal zich blijven inzetten voor innovatie enduurzaamheid in de kantoormeubilairbranche en kijkt naar eigen zeggen uit naareen succesvolle samenwerking met verschillende overheidsdiensten in heelBelgië.

© Govly

Lees meer

Stad Oostende versterkt banden met Stadsatelier

28/03/2024

Batopin plant 970 CASH-punten tegen eind 2025

26/03/2024

Stad Leuven stimuleert duurzame handel: gratis proefproject elektrische cargodeelfietsen

21/03/2024

UZ Gent's nieuwe revalidatietoestel verkort hersteltijd voor revalidanten

19/03/2024

Eerste autonoom toegankelijk treinstel voorgesteld door NMBS

15/03/2024

Skilpod krijgt groen licht voor contract ter waarde van 1 miljard euro

11/03/2024

Nieuwe fietsteller op fietsring F400 rond Gent houdt fietsers in de gaten

08/03/2024

Onderzoek naar realisatie van gecombineerd AZ Mol-Geel op nieuwe site

06/03/2024

Stad Gent biedt gratis hellingen aan voor winkels en horecazaken

04/03/2024
Scroll naar boven