Terugkeerbeleid

Terugkeerbeleid voor Govly

Dit terugkeerbeleid is van toepassing op alle aankopen die zijn gedaan op de website van Govly voor e-books en hardcover publicaties.

1. Terugbetaling en annulering van e-books:

1.1. E-books zijn digitale producten en worden direct na aankoop beschikbaar gesteld. Om deze reden bieden wij geen terugbetalingen of annuleringen voor e-books, tenzij er sprake is van een technisch probleem waardoor het e-book niet correct kan worden gedownload of geopend. In dat geval zullen wij ons best doen om het probleem op te lossen of een vervangend exemplaar aan te bieden.

2. Terugbetaling en annulering van hardcover publicaties:

2.1. Voor fysieke hardcover publicaties bieden wij een retourbeleid van 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van het product, in overeenstemming met de Belgische wetgeving betreffende het herroepingsrecht.

2.2. Als u een hardcover publicatie wilt retourneren, neem dan contact met ons op via [contactinformatie] en vermeld uw bestelgegevens.

2.3. Het product moet in ongeopende en onbeschadigde staat verkeren en terug worden gestuurd naar het volgende adres: [retouradres]. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

2.4. Zodra wij het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling verwerken, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. De terugbetaling zal worden uitgevoerd binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product.

3. Uitzonderingen:

3.1. Dit beleid is niet van toepassing op gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten, e-books die zijn gedownload zonder voorafgaande betaling, of producten die beschadigd zijn als gevolg van onjuist gebruik.

4. Klantenservice:

4.1. Voor vragen over ons terugkeerbeleid of om een retourzending te regelen, kunt u contact met ons opnemen via [contactinformatie].

5. Wijzigingen in het beleid:

5.1. Govly behoudt zich het recht voor om dit terugkeerbeleid op elk moment te wijzigen of bij te werken. Eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd.

Dit terugkeerbeleid is in overeenstemming met de Belgische wetgeving en heeft tot doel onze klanten een eerlijke en transparante retourervaring te bieden. We streven ernaar om eventuele klachten of geschillen zo snel en effectief mogelijk op te lossen.

Govly
Maeyaert Media Group CommV
Kantersteen 47
1000 Brussel
BE0793.835.231
info@govly.be

Scroll naar boven