Willemen Construct

WILLEMEN CONSTRUCT is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen; gemengde projecten, kantoren, residentiële gebouwen en algemene utiliteitsgebouwen. Gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies. Onze hoofdactiviteit is dan ook het oprichten van volledig afgewerkte nieuwbouw- of renovatieprojecten. Onze klanten behoren zowel tot de openbare als de private sector.

Vanaf de eerste dag bekijken we samen met u hoe we uw project het best aanpakken. Een goede analyse, planning en communicatie zijn fundamenteel voor het vlot verloop van een bouwproces. Om een succesvolle opvolging van de projecten te garanderen staan de werf- en projectleiders in nauw contact met de bouwheer, de architect en het studiebureel enerzijds en met de uitvoerders anderzijds. Als bouwpartner streven we steeds naar de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het vooropgestelde budget. We mogen dan alle nodige erkenningen en certificaten in ons bezit hebben, de uitvoering op de bouwwerf is de enige getuige van ons vakmanschap.

De actieradius van Willemen Construct strekt zich uit over heel België, maar ook over onze landsgrenzen heen zijn we heel bedrijvig. We hebben verschillende vestigingen over heel Europa en ook in Afrika zijn we actief.

E-mail

willemen@willemen.be

Website

www.willemen.be

Hoofdzetel

Boerenkrijgstraat

133

2800

Mechelen

Bezoekadres

Paalsteenstraat

34

3500

Hasselt

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Bouw en infra
Aanneming (utiliteitsbouw)
Bouwonderneming

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Boerenkrijgstraat

133

2800

Mechelen

Scroll naar boven