VMx

Ben jij milieuprofessional? Dan vind je bij ons wat je zoekt. VMx biedt jou professionele ondersteuning bij de uitoefening van jouw beroep. Dat doen we door belangenbehartiging, kennisdeling, permanente vorming en netwerking aan te bieden. We versterken, verdedigen en verbinden onze leden met elkaar en met VMx. 

VMx is dé beroepsvereniging van milieuprofessionals, erkend door de Vlaamse overheid. VMx vertegenwoordigt 4000 milieuprofessionals en ruim 1100 milieuprofessionals actief in Vlaanderen zijn aangesloten als lid bij VMx, over sectorgrenzen heen: van farma tot landbouw, van metaal tot voeding, van logistiek tot bouw, … We hebben leden die werkzaam zijn op de milieudienst van multinationale organisatie, milieuprofessionals binnen een KMO die naast milieu ook verantwoordelijk zijn voor preventie, kwaliteit, … of zelfstandige milieuprofessionals die alleen werken.  

Samen met onze leden, en in dialoog met overheden en andere middenveldorganisaties, werken we op een positieve en constructieve manier aan een duurzamer Vlaanderen, waarbij milieu, klimaat, economie en samenleving niet los gezien kunnen worden van elkaar. 

E-mail

info@vmx.be

Website

www.vmx.be

Hoofdzetel

Kerkstraat

108

9050

Gent

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Kerkstraat

108

9050

Gent

Scroll naar boven