Vandeputte Safety Experts

Vandeputte wil niet zomaar een distributeur zijn die pakjes van A naar B verstuurt, maar een partner die zoekt naar klantgerichte oplossingen. In onze visie moeten investeringen in veiligheid zich op termijn altijd terugbetalen, zowel financieel als in een hogere mate van welzijn en productiviteit.

Hiervoor werd Return on Safety® ontwikkeld, een unieke methodologie om de klant actief te ondersteunen bij zijn veiligheids- en welzijnsbeheer.

Het Return on Safety concept laat u toe om u meer dan ooit voor de volle 100% toe te leggen op de continuïteit van uw core business, terwijl Vandeputte u adviseert om onnodige kosten te voorkomen en extra rendement te creëren.

Het vertrekpunt daarbij is een grondige analyse van het specifieke veiligheidsproces van een organisatie, van risicoanalyse tot implementatie.

Onze dienstverlening omvat – naast advies rond productselectie – ook aanbevelingen m.b.t. de organisatie van bestelprocessen, voorraadbeheer, interne distributieprocessen, inzetbaarheid van middelen, specifieke opleidingen voor de gebruikers, onderhoud en keuring, etc.

E-mail

info.vlaanderen@vdp.com

Website

www.vdp.com

Hoofdzetel

Binnensteenweg

160

2530

Boechout

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Beveiliging en veiligheid
Brandweermateriaal en -uitrusting
Politie uitrusting

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Binnensteenweg

160

2530

Boechout

Scroll naar boven