Sky Climber Europe Sa

Sky Climber® ontwerpt, ontwikkelt en produceert al sinds 1955 hoogwaardige takels, takeloplossingen en modulaire werkplatforms. Sindsdien heeft Sky Climber® elektrische hangende toegangssystemen ontworpen en geproduceerd voor gebouwen, ketels van krachtcentrales, schoorstenen, bruggen, opslagtanks, schepen, windmolens en vrijwel overal waar toegang nodig is.

Sky Climber® was de eerste in de branche die veiligheid, service en oplossingen promootte en blijft een leidende rol spelen met deze focus als de hoekstenen voor groei en ontwikkeling in de toekomst.

Als meest erkende naam in de wereld van hangende toegangsoplossingen is Sky Climber® een multinationaal bedrijf, dat producten en diensten op de markt brengt en distribueert via een wereldwijd netwerk van ervaren dealers die worden ondersteund door fabriekstechnici en -technici.

Veiligheid, service en oplossingen bepalen de houding van Sky Climber® ten opzichte van onze klanten, dealers en medewerkers.

Vanuit ons Europese hoofdkantoor in België ondersteunt Sky Climber® Europe al tientallen jaren met veel succes zijn eindgebruikers en distributeursnetwerk in West- en Oost-Europa, het Midden-Oosten, India, het Verre Oosten, China, Australië en Afrika.

E-mail

info@skyclimber.be

Website

www.skyclimber.be

Hoofdzetel

Nijverheidsstraat

23

2570

Duffel

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Nijverheidsstraat

23

2570

Duffel

Scroll naar boven