Pit-Eiffage

PIT EIFFAGE is een middelgroot bouwbedrijf gevestigd in Kapellen dat deel uitmaakt van één van de grootste bouwgroepen van Europa. PIT specialiseert zich reeds meer dan 30 jaar in renovatie- en restauratieprojecten voornamelijk voor publieke instellingen en ook voor particulieren en private investeerders. De activiteiten omvatten onder andere het transformeren van stedelijk ingebed vastgoed, de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en woonwijken, de renovatie van  zwembaden en sportcomplexen, de renovatie en modernisering van scholen en de restauratie van historische panden in de meest brede zin.

De verschillende projecten worden uitgevoerd door een gedreven team, met de nodige kennis en intern opgebouwde expertise en tevens ondersteund door een groepsstructuur. Een aanpak die loont, want al jaren is PIT een gerespecteerd bouwbedrijf dat er bij architecten en klanten om gekend staat zijn projecten tot een goed eind te brengen.

Verschillende disciplines zoals ruwbouw, dakconstructies en vloer opbouwen, gevelwerken en reiniging, bepleistering en betonherstelling worden in eigen beheer uitgevoerd. Op deze manier kan steeds een goede kwaliteit worden gewaarborgd. Om deze werken op een veilige wijze uit te voeren, kunnen wij ons beroepen op ons eigen magazijn voor materieel specifiek voor deze branche zoals heksteigers, personen-goederenliften, hoogtewerkers, schaarliften en reinigingsmachines. Wanneer nodig kunnen wij eveneens beroep doen op Sodemat, de materieeldienst binnen de groep Eiffage Benelux.

De indrukwekkende lijst van referenties is het beste bewijs dat PIT een modern en performant bedrijf is met de capaciteit om de meest uitdagende projecten te realiseren.

E-mail

info.pit@eiffage.com

Website

www.pitantwerpen.be

Hoofdzetel

Starrenhoflaan

27

2950

Kapellen

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Starrenhoflaan

27

2950

Kapellen

Scroll naar boven