Mol Cy

Sedert de oprichting van MOL in 1944 profileert ons bedrijf zich als een onderneming die technische uitdagingen niet uit de weg gaat, meer nog dit is ons handelsmerk geworden. Actieve productontwikkeling, een innovatieve aanpak en doorgedreven internationalisering hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is: meer dan 500 gedreven werknemers die samen instaan voor de realisatie van een hoogwaardig productgamma.

Een team van gespecialiseerde technici staat in voor de dienst-na-verkoop, in binnen- en buitenland. MOL beschikt over het ISO 9001-2008 getuigschrift, het Caterpillar Certified Supplier label en een lasproces certificatie volgens EN 15085 (lassen van spoorwegvoertuigen en componenten). Deze erkenningen zijn het resultaat van onze voortdurende kwaliteitsbewaking en constante verfijning van productiemethodes.

In 2009 zetten we onze groeistrategie verder met de uitbreiding van het gamma trailers met een volledig vernieuwd aanbod van kippers, aanhangers en diepladers, specifiek ontworpen voor werf-toepassingen.

In 2011 werd het eerste prototype van het nieuw model Pusher 4000 in het gamma VDK in gebruik genomen.

In 2012 werd de nieuwe productiehal van VDK in gebruik genomen. Het gamma Rail Road voertuigen werd verder uitgebreid met nieuwe modellen.

Ook wordt er meer en meer research gedaan naar groene ecologische oplossingen. Er zijn reeds hybride oplossingen voor vuilniswagens geleverd. Voor de Terminal Tractors hebben we een 100% elektrisch aangedreven versie ter beschikking

E-mail

info@molcy.com

Website

www.molcy.com

Hoofdzetel

Diksmuidesteenweg(Onk)

68

8840

Staden

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Diksmuidesteenweg(Onk)

68

8840

Staden

Scroll naar boven