M4 architecten en ingenieurs

M4 staat voor de 4de dimensie die we aan onze ontwerpen toevoegen. Onze ruimtelijke projecten worden steeds gelinkt aan de tijd, de kosten en de werking. Binnen onze sterk gestructureerde organisatie werken we met een vernieuwde ontwerpmethodiek. Met BIM technologie kunnen we deze extra dimensie van onze projecten beheren.

We bieden tegelijk een antwoord op de uitdagingen van onze maatschappij door het stimuleren van de lokale economie (materialen en mensen), door in te zetten op biodiversiteit in onze omgevingsontwerpen en door verantwoord gebruik van natuurlijke en hernieuwbare bronnen voor het realiseren van de comfortabele ruimte.

Wij werken constructief samen met al onze bouwpartners, opdrachtgevers en aannemers aan vernieuwende projecten waar harmonie tussen natuur en mens centraal staan. Samenwerken op verschillende niveaus, tussen verschillende disciplines en met verschillende partners leidt tot de beste oplossingen in het bouwproces. Een verbreed perspectief, kruisbestuiving van ideeën en het kritisch inzicht in innovaties zorgt voor een degelijk doordacht en verrassend verfrissend ontwerp.

Vanuit een masterplanning en een totaalconcept ontwikkelen we duurzame gebouwen en campussen. Duurzaam betekent met respect voor onze planeet, betrouwbare kwaliteit, onderhoudsvriendelijke detaillering en financiële haalbaarheid. We gebruiken onze uitgebreide expertise om onderbouwde innovatie toe te passen binnen het steeds sneller veranderend landschap van regelgevingen, procedures, veiligheidsvoorschriften en trends.

Wij zijn specialisten in het ontwerpen van ziekenhuizen, woonzorgcentra, ouderenflats, scholen en kinderdagverblijven in de non-profit sector. Daarnaast werken wij op maat van onze opdrachtgevers en ontwikkelaars aan woonprojecten, kantoren en multifunctionele gebouwen. Dit doen we integraal: het landschap, de architectuur, het interieur en het technisch comfort vormen samen de toekomstige omgeving om in te leven, te werken en te zorgen.

E-mail

info@m4architecten.be

Website

www.m4-architecten.be

Hoofdzetel

Lange Kouterstraat

14/A

9230

Wetteren

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Bouw en infra
Dienstverlening
Architectenbureau

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Lange Kouterstraat

14/A

9230

Wetteren

Scroll naar boven