Hyundai Machines Belgium

In de jaren 90 hebben Jan Haesevoets en Paul Verbiest de eerste contacten gelegd met Hyundai Heavy Industries. Hyundai was actief op zoek naar een toegangsdeur voor de Europese markt. Jan en Paul waren, na een bezoek in Zuid-Korea, overtuigd van de kwaliteit van deze machines, alsook de visie van de constructeur. Service stond voorop. Zo is op 1 april 1999 Hyundai Machines Belgium nv opgericht, of kortweg H.M.B. nv. De eerste machines kwamen aan en bleken een succes te zijn. Op korte termijn groeide de firma verder uit en was de vestiging in Geel te klein geworden. Jan en Paul besloten daarom om uit te kijken naar een nieuwe locatie. Die vonden ze in Paal-Beringen. Eind 2012 was de nieuwbouw eindelijk klaar en konden we de nieuwe gebouwen betrekken.

Omdat onze klanten centraal staan en we steeds korter bij onze klanten willen staan, hebben we sinds 2020 een extra filiaal opgezet in Assenede. Op deze manier kunnen we ook in het westen van België een snellere en betere service leveren. Vanuit dit filiaal wordt in 2022 ook de verhuurtak opgericht.

Hyundai is ons bestaan. Toch zagen we in het verleden ook de nood bij aannemers om een ruimer aanbod te kunnen bieden. Daarom kwamen er in de loop der jaren diverse producten bij zoals Daemo, Morooka, Dieci,…

E-mail

Website

www.hyundai-hmb.be

Hoofdzetel

Tervantstraat

19

3583

Beringen

Bezoekadres

Paul Christiaenstraat

5

9960

Assenede

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Bouw en infra
Materialen en leveranciers:
Verkoop en verhuur machines

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Tervantstraat

19

3583

Beringen

Scroll naar boven