Gebroeders Geens

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter de wendbare Rollmops en de multifunctionele Knikmops ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 30 jaar machines en hun aanbouwdelen. Rollmops en Knikmops worden gemaakt als lichte, krachtige en stevige machines om zware arbeid te verlichten in sterk uiteenlopende sectoren.

Rollmops is al ruim 30 jaar een vaste waarde bij stratenmakers van België tot Polen. De kleine wendbare transportmachine kan benodigdheden aanvoeren tot vlak bij de plek waar ze gevraagd worden. Over onvast terrein of pasgelegde klinkers, de lichtheid gecombineerd met kracht zorgen dat dit geen probleem is voor de vinnige Rollmops. Ook in de stal wordt deze machine erg gegeerd. Ideaal om de roosters proper te maken of voer aan te brengen.

Knikmops is de multifunctionele kniklader geschikt voor vrijwel elke markt. Schijnbaar eenvoudig, maar met een hoge opbreekkracht en sterk tilvermogen tegenover zijn eigen gewicht, maakt de machine geschikt voor vele doeleinden. De Knikmops is licht en compact, zodat je deze als een Zwitsers zakmes handig kan meenemen en voor verschillende taken kan inzetten.

E-mail

info@knikmops.be

Website

www.gebroedersgeens.be

Hoofdzetel

Hinnenboomstraat

5

2320

Hoogstraten

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Groendiensten
Verkoop en verhuur materialen

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Hinnenboomstraat

5

2320

Hoogstraten

Scroll naar boven