Garwig

Garwig werd opgericht in 1947 met als hoofdactiviteit het verzekeren van goederentransport, de handel in steenkool en het inzamelen van huisvuil in de lokale regio’s met een open vrachtwagen. Enige jaren later werd er een eerste pers- en haakwagen aangekocht en werden de regio’s voor het inzamelen van huisvuil gevoelig uitgebreid.

In 1973 werd Garwig nv geboren met als hoofdactiviteit het inzamelen en verwerken van zowel huishoudelijk als industrieel afval.

In 1988 startte Garwig een overslag- en sorteerstation op voor verschillende afvalstromen. Met behulp van een sorteerlijn wordt een ver doorgedreven sortering van de aangevoerde afvalstromen doorgevoerd. Niet alle afvalstromen kunnen na sortering zomaar naar de eigenlijke recyclage-industrie. Sommige producten dienen eerst een aantal bewerkingen te ondergaan.

Daarom heeft Garwig in 1998 geïnvesteerd in verschillende afvalverwerkingsinstallaties die ervoor moeten zorgen dat er zoveel mogelijk afvalstoffen kunnen gerecycleerd en/of verwerkt worden en de te storten of te vernietigen afvalfracties zoveel mogelijk beperkt worden.

In 2007 breidde Garwig uit en startte een dochterbedrijf op onder de naam GST Recycling bvba. Dit tweede valorisatiecentrum specialiseert zich nog meer op de recyclage van de aangeleverde afvalstromen met de laatste hoogtechnologische apparatuur.

Tot op heden zit Garwig nog steeds in een groeiende tendens. Concreet betekent dit dat er dagelijks 45 vrachtwagens op de baan zijn om meer dan 5000 klanten te bedienen. Geen sinecure, maar dankzij de jarenlange ervaring verloopt alles met een ongeziene efficiëntie en toewijding. Wij kunnen onze klanten dan ook tevreden klanten noemen die genieten van onze onvoorwaardelijke service.

E-mail

info@garwig.be

Website

www.garwig.be

Hoofdzetel

Poelkapellestraat

18

8650

Houthulst

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Poelkapellestraat

18

8650

Houthulst

Scroll naar boven