Cohezio

Als Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk is het onze missie om de gezondheid, veiligheid en het welzijn op het werk te waarborgen, zowel voor u als voor uw medewerkers.

Ons team bestaat uit een diverse groep experts, waaronder preventieadviseurs, artsen, psychologen, ergonomen, ingenieurs, hygiënisten, bedrijfsbezoekers, trainers, verpleegkundigen, en meer. Samen met onze ondersteunende diensten vormen we Cohezio, een multidisciplinair team dat nauw met u samenwerkt om een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. Wij bieden luisterend oor, expertise en op maat gemaakte oplossingen.

Onze passie ligt in het bevorderen van welzijn en groei op het werk, en vandaag de dag streven we naar meer dan alleen een traditionele Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk.

Onze arbeidsartsen spelen een centrale rol. Zij schrijven richtlijnen voor om zowel collectief als individueel welzijn in uw bedrijf te verbeteren. Samen met deskundigen en partners (băo academy, experconsult en Modyva) bieden ze uitgebreide oplossingen, zodat uw team van medewerkers zich optimaal kan ontwikkelen.

E-mail

brussels@cohezio.be

Website

www.cohezio.be

Hoofdzetel

Boulevard Bischoffsheim

1-8

1000

Bruxelles

Bezoekadres

Maria Theresialei

11-13 bus 18

2018

Antwerpen

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Dienstverlening:
Preventiediensten

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Boulevard Bischoffsheim

1-8

1000

Bruxelles

Koningin Astridlaan

185

9000

Oost-Vlaanderen

de Gerlachestraat

2 bus 1

3500

Limburg

Korte Vesting

2

8200

West-Vlaanderen

Tervuursesteenweg

232

3001

Vlaams-Brabant

Scroll naar boven