Alstanox

ALSTANOX, een familiebedrijf gespecialiseerd in de fabricage van aluminium ramen en deuren, evenals staal- en inoxconstructies, staat voor u klaar. Onze betrokkenheid reikt verder dan slechts productie; we denken met u mee en werken samen aan oplossingen die naadloos passen bij uw situatie.

De hoge kwaliteit van het eindresultaat wordt gewaarborgd door onze eigen fabricage in ons geavanceerde atelier en de plaatsing die wordt uitgevoerd door ons eigen toegewijde personeel. Hierbij mogen we met trots ons certificaat als SAPA ALUMINIUM VAKMAN presenteren, wat onze bekwaamheid in het vakgebied onderstreept.

Onze veelzijdigheid blijkt ook uit onze stevige stalen buizen, die zorgvuldig gelast en volledig gegalvaniseerd zijn. Deze buizen zijn niet alleen robuust, maar ook licht en stabiel. Dankzij hun slimme ontwerp kunnen ze snel en zonder gereedschap worden geplaatst en net zo vlot worden opgeruimd en compact worden opgeborgen.

Een van onze specialiteiten zijn de NADARBARELEN, die van onschatbare waarde zijn in diverse situaties:

– Bij straatverzakkingen
– Voor wegdekherstellingen
– Bij omleidingen Tijdens optochten
– Bij sportevenementen
– En vele andere gelegenheden en noodgevallen waarin hun waarde wordt bewezen.

Voor wie snel en flexibel wil reageren op voortdurend veranderende omstandigheden, zijn onze NADARBARELEN altijd paraat. Ons engagement voor kwaliteit, veelzijdigheid en doeltreffende oplossingen maakt ALSTANOX uw betrouwbare partner.

E-mail

info@alstanox.be

Website

www.alstanox.be

Hoofdzetel

Nijverheidszone 'Begijnenmeers'

15

1770

Liedekerke

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

Bouw en infra
Aanneming (utiliteitsbouw)
Staalbouw

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Nijverheidszone 'Begijnenmeers'

15

1770

Liedekerke

Scroll naar boven