Alcom Electronics

Alcom Electronics is dé toonaangevende technische distributeur, stocking representative en vertegenwoordiger van fabrikanten op het gebied van Electronic Component Solutions, Wireless Embedded Connectivity & Sensors, Wireless & Industrial Controls Networking, Display & Touch, LED & Solid State Lighting, Power & EMC, Rugged Mobile Computing en Embedded Systems, AI & Edge Computing in de Benelux. We bundelen onze diverse productgroepen door technologieën naadloos af te stemmen op de specifieke eindtoepassingen van onze klanten.

Sinds onze oprichting in 1980 zijn we actief in de verkoop van hoogwaardige systeemcomponenten, modules, oplossingen op boardniveau en geïntegreerde systemen, met daarbij uitgebreide dienstverlening gebaseerd op technische competentie en diepgaande knowhow. Alcom loopt voorop in trends en biedt complexe en op maat gemaakte oplossingen aan een klantenbestand van ongeveer 1500, dankzij onze specialisatie, kennis en expertise die al in het ontwerpstadium worden ingezet.

Ons ervaren en toegewijde team van 50 professionals brengt toonaangevende innovaties op de markt, gericht op een breed scala aan OEM-klanten, waaronder grote, kleine en opkomende bedrijven. Dit doen we in diverse verticale marktsegmenten en toepassingsgebieden.

E-mail

info@alcom.be

Website

www.alcom.be

Hoofdzetel

Singel

3

2550

Kontich

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

IT
Communicatietechnologie

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Singel

3

2550

Kontich

Scroll naar boven