3M Belgium

3M heeft sinds 1958 een vestiging in Nederland en sinds 1963 een vestiging in België. In de Benelux zijn er ongeveer 780 mensen werkzaam voor 3M verspreid over 5 locaties, inclusief 3 fabrieken.

3M Belgium bvba/sprl, met het hoofd- en verkoopkantoor in Diegem (bij Brussel), realiseerde in 2019 een omzet van € 298 miljoen met een aandeel van 60% in export. Het aantal werknemers in België is 565, verdeeld over Diegem en de locatie in Zwijndrecht. In Zwijndrecht staat de fabriek. En het laboratorium. En sinds april 2018 ook: het Trainings- en Expertisecentrum.

Wij geloven dat innovatie ontstaat als mensen samen werken en kennis delen. Deze filosofie staat aan de basis van ons Customer Innovation Center in Delft en ons Customer Technology Center in Zwijndrecht (België). Inhoudrijke omgevingen ontworpen om kennis te delen. We nodigen onze klanten uit hun uitdagingen met ons te delen. In ruil hiervoor delen wij onze expertise, onze technologieën en onze mogelijke oplossingen.

Ons portfolio van technologieën is zo divers dat het goed mogelijk is dat wij kant en klare oplossingen hebben liggen voor uw behoeften. Als dit niet zo blijkt te zijn kunnen wij samenwerken en zo een betere manier bedenken om zaken aan te pakken. Wij willen nieuwe manieren van denken stimuleren met hands-on demonstraties, uitgebreide case studies, gefaciliteerde workshops en trainingssessies. Dit alles afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Vraag uw 3M contactpersoon om de mogelijkheden en maak een afspraak voor een bezoek.

E-mail

Website

www.3mbelgium.be

Hoofdzetel

Hermeslaan

7

1831

Machelen (Brab.)

Bezoekadres

Gerelateerde bedrijven

Categorieën

No data was found

Website

Telefoonnummer

E-mail

Adres

Hermeslaan

7

1831

Machelen (Brab.)

Scroll naar boven